melindagustavsson

MITT 2016

2014 gjorde jag en sammanfattning om året och jag tycker det är jätteroligt att gå tillbaka och läsa vad jag skrev. HÄR finns den för er som är nyfikna vad jag gjorde under det året. Nu kommer min sammanfattning om 2016. Året som har gått upp och ned. Inte det bästa året, men inte heller det sämsta. Läs vidare om ni vill se vad jag har gjort och hur jag har mått under 2016. GOTT NYTT ÅR! 

J A N U A R I 

Januari, min månad. Började året i en av favoritstäderna, nämligen Göteborg med min hela min familj och min pojkvän. Fyllde sedan stora 18 år den 9:onde och tog det efterlängtade körkortet bara nån dag efter. Sååå glad att jag tog körkortet så snabbt och att jag klarade det på första försöket, har fortfarande inte förstått att jag har körkort. Har snart haft det i 1 år, herregud.... Firade även Emmas och Idas födelsedag, dock nyktert för min del då jag tog vara på att jag hade körkort haha. Mådde väääldigt bra denna månad, vad jag kommer ihåg! 

F E B R U A R I 

Från februari kommer jag inte ihåg mycket.... Det jag kommer ihåg var att det var alla hjärtans dag då jag för en gångs skull hade någon att fira det med haha. Jag fick och gav bort presenter till min pojkvän och hade det allmänt mysigt! Ser även ut som jag hade en bra "blogg-månad". Många bra systemkamerabilder och många inlägg. Träning var det också mycket av, men åt även väldigt mycket godis och mat så något resultat blev det väl knappats haha. 

M A R S

Mars innehöll födelsedagsfest för Alva, melodifestivalen, fotodag med Nickie, Ullared och mycket annat. Blev också sjuk denna månad som höll i sig i många veckor... Feber och förkyld bestod mars av mestadels, vilket inte alls var roligt då vi hade lov och enda jag gjorde var att ligga inne under täcket. Usch usch...

A P R I L

Fortfarande sjuk och fick gå till doktorn flera gånger för att få utskrivet medicin. Hindrade mig dock inte från att åka iväg till Berlin med klassen. En rolig och minnesrik resa!! När jag sedan kom hem agerade jag modell för en fotograf i Köping där dock regnet öste ner de sista minuterna vilket gjorde mig ännu sjukare, nu är vi alltså inne på vecka 5 av sjukdomen?? Var så frustrerad över att den aldrig gick bort haha. 
Vårtecken började komma upp och var på en fest som jag dock lämnade tidigt. Efter jag blev tillsammans med Niklas försvann min längtan efter fest och kom inte tillbaka för än i somras, så jag drog alltid tidigt från festerna eller var hemma istället under den här tiden. 

M A J

Äntligen värme! Träning, bal för 97:orna, foto och födelsedagsfest för Lisa och Nickie var det som majmånad bestod av. Träningen kickade in eftersom det var snart sommar = bikiniseason haha. Sedan var jag och kollade på mina två kusiner på balen och fick lite inspiration inför min egen bal som är nästa år!!!!!! Nickie och Lisas fest var också vääldigt rolig vad jag kommer ihåg. Avslutade kvällen med att kolla på Vigiland med lite för mycket alkoholhalt i kroppen. 

J U N I

Juni var det mycket studentfirande för det första. Sedan har vi midsommar som jag firade med familjen och Alvas 18 årsfest. Träning, solning och foto var också något som junimånad bestod mycket av. Kommer ihåg denna månad som något bra, jag mådde bra. 

J U L I 

Juli var en mysig månad! Förutom jobb så bilade jag och Niklas till Strömstad där vi bodde hos hans syster och hennes kompis under en vecka. Gosade med nykläckta kycklingar hos min farbror och jog jobbade även min första natt hos hemtjänsten. Var jobbigt men ändå helt okej faktiskt. Min kärlek till sushi började bli allt större här haha. Muuuums! 

A U G U S T I

Spanienresan var den som gjorde denna månad super!! Annars var mitt humör lite upp och ned och jag började fokusera mer på mina vänner än allt annat. Efter Spanienresan, där vi åt vääääldigt mycket onyttigt men ändå tränade nästan varje dag, började jag också träna mer hemma. Var inne i en träningsperiod och åt inte heller jättemycket onyttigt vilket gjorde att min kropp mådde bättre. Annars var det kräftskiva och smoothies som gällde under augusti. 

S E P T E M B E R

Min första utgång kom till här. Hade inte gått ut eftersom jag inte kände för att festa, men nu när den känslan kommit tillbaka blev det mycket alkohol. Var på Ritz två gånger under den här månaden och hade riktigt roligt! Myste även med Nickie och Lisa en hel del och gosade med lilla Frans. Fick även upp kontakten med en vän igen vilket kändes väldigt bra. Mitt sinne och tankar kunde slappna av igen haha. Trots allt detta var det den här månaden jag mådde som sämst. Jag kände att allt var dåligt och ville skjuta undan alla som jag kände. Min känslor gick fram och tillbaka över allting vilket komplicerade många saker. Var nog mest mitt förhållande med Niklas som fick lida, tyvärr...

O K T O B E R

Började må bättre och alla tankarna samlade sig igen. Pappa började jobba på gymmet igen efter att han sålde det för nåt åt sedan, vår stuga blev äntligen klar efter det har varit ett renoveringsbygge sen februari och jag tog mycket kort. Bra månad med andra ord. 

N O V E M B E R

Besökte Mall of Scandinavia första gången med Niklas och bodde på hotell för en natt, som var min födelsedagspresent till honom. Dagen efter var det halloween och den spenderade jag med en massa människor. Förfest hos mig med alla tjejerna och sedan till Örebro för att besöka Strömpis där kvällen fortsatte till sent. Inte den roligaste kvällen enligt mig, men den funkade. 
Jag och lillebror var även hemma själva eftersom mamma och pappa var i Spanien under några dagar. Nu började även allt jobb med UF-företaget, vi gjorde sylten och allt började bli stressigare. På tal om UF så var det Öppet hus i skolan där vi stod och sålde. Hmm, vad hände mer? Juste, gick på min första "skutt-fest" som hippie och tog fram kameran allt mer för att få bättre bilder till bloggen. Sedan får vi inte glömma kalas för lillebror som fyllde 17 år den 22 november. 

D E C E M B E R

December är månaden jag, så klart, kommer ihåg mest ifrån eftersom jag befinner mig där just nu. Jag har mått väldigt bra under den här månaden och varit väldigt glad, trots att all skolarbete har legat på. Vi har verkligen haft så mycket i skolan under de sista veckorna innan jullovet, men lyckades skicka in allt i tid. Har varit och kollat på balklänningar, dock utan att hitta någon, och stått med UF-företaget på ett shoppingcenter i staden intill där jag bor. Min familjsstuga har jag också spenderat många nätter i. Älskar verkligen att vara där ute på landet och bara ta det lugnt. Så mysigt!!
Sedan har månaden bestått av träning en hel del och en massa bakning inför julen. På tal om julen så hade jag det superbra! Har så många fina personer runt mig och är så glad över alla i min närhet. Var även ute första gången på juldagen på Harrys i Köping. Mycket folk och för litet dansgolv är det har jag att säga om den kvällen haha. 
Vad kan vi mer säga om december månad? Jo, nyårsstress (som varje år) men lyckades få en fest fixad som blev rätt så lyckad och rätt så nykter haha. 

Ha nu ett superbra 2017, för det ska minsann jag ha. Studenten är nära och aldrig att någon ska förstöra mitt studentår för mig. 2017, I'm ready for you. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas