melindagustavsson

Party at Ritz

Hej på er som fortfarande är vakna! Kom på att jag helt glömt bort att blogga idag (igår). Spenderade min dag hemma och tog en riktig sovmorgon eftersom jag hade varit vaken sjukt länge natten innan. Låg sedan bara i soffan i princip tills jag åkte till Nickie vid 4 tiden där vi fixade oss tillsammans. När vi kände oss snygga och fräscha fick vi skjuts hem till Frida där förfesten började. 

Runt 21:30 drog vi mot Arboga (förutom ett stopp på donken) för att ta tåget mot Örebro, som visade sig vara försenat i nästan 1 timme. Frustrationen som uppstod då ska jag säga er haha. Men tillslut lyckades vi komma till Ritz och därifrån började en riktigt bra kväll. Stod upp och dansade hela kvällen i mina höga klackar och hade sååå kul!! Men bästa var ju att Hoffmaestro var där ändå. 

Nu ligger jag nerbäddad efter att Niklas hämtade mig, Nickie och Jonte i Örebro vid 2 tiden. Är verkligen så trött men samtidigt så pigg på livet, men måste ta mig samman och faktiskt gå och lägga mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Godnatt lovies!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas