melindagustavsson

En ful men bra dag

Hej på er! Har haft en sån ful-dag idag har jag känt... Håret var bara en stor klump och sminket rann av 10 min efter jag satt på det, nej fy. Min outfit ser ni iallafall på bilderna, inge speciell alls haha. Måste börja ha lite roligare kläder känner jag. 

Min dag har iallafall annars varit jättebra. Skolan gick relativt fort, fast än vi slutade så sent som 15.30. Efter skolan tog jag och Nickie bilen till Västerås för att väl där möta upp Lisa och gå och shoooppa. Skulle egentligen inte köpa något alls, men alla vet ju hur den historien brukar sluta :-) Kom med med en ny stickad tröja (för jag behöver ju verkligen ha fler....) och även en jacka som slukade upp hela min ekonomi, heja mig. Nej men är riktigt nöjd med jackan så räknar den som en investering inför hösten. 

Resten av kvällen satt jag ute i soffan med mamma och pappa och kollade på Ett jobb för Berg. Nu ligger jag i sängen och ska nog snart sova. Funderar på att kolla på ph avsnittet innan dock... Får se hur jag gör. Godnatt på er!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas