melindagustavsson

Hektisk söndag

I och med bildbrist får ni en bild från när jag och Niklas var i stugan och hade det mysigt med vin och chokladdoppade jordgubbar. 

Idag är det söndag, eller nu är det ju faktiskt snart måndag. Jissus. Vaknade imorse med pojkvännen bredvid, låg och gosade lite med han tills det var dags på lunch. Gjorde då pannkakor tillsammans med Kenny och sedan gick jag med mamma och pappa till gymmet för att dels hjälpa till att städa och panta en maaassa burkar. 
När jag sedan kom hem efter några timmar hann jag äta, byta om och fixa till mig lite innan jag åkte och hämtade upp Alva för att kolla på fotboll. Har alltid tyckt om att kolla på fotboll (inte på tv:n, utan "live" dårå haha), följde med min syster när jag var liten på fotbollsmatcher så sitter i sen dess hehe. 

Iallafall, nu är jag hemma och har varit det ett tag. Niklas kom över en stund så har umgåtts med honom och familjen hela kvällen framför tv:n. Nu ligger jag dock nerbäddad och försöker komma på bättre humör. Hoppas ni haft en bra söndag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas