melindagustavsson

Vår vädret försvann

Längtar så mycket till sommaren när jag kollar igenom alla bilder jag tog... Denna bild är på mig och Ebba när vi var i Spanien!

Men tillbaka till verkligheten igen... Igår var jag hos Niklas och idag var det skola. Var sjukt trött idag så satte på mig min mysigaste tjocktröja, och bra var de eftersom vår vädret verkar ha försvunnit igen :-( 
Gick iallafall hem tillsammans med bästis och vid 4 tiden tog jag bilen av mamma för att åka och söka lite jobb. Var på min första anställningsintervju som jag inte ens visste att jag skulle behöva ha haha. 
Åkte sedan till Niklas för att krama och pussa på han en stund innan jag åkte hem runt 19 tiden och vet ni vad jag märker när motorvägen börjar? Jo, nu ska ni få höra. Halvljuset fungerade inte!! Panik som jag fick eftersom jag inte såg ett smack, så fick jag köra med helljus på hela vägen hem. Stackars bilarna som mötte mig.. 

Men kom iallafall hem säkert och har suttit i soffan med mamma och pappa sen dess. Sökte lite mer sommarjobb genom datorn men nu är det slut på jobbansökningar för ikväll. 
Ska slå på ett avsnitt av serien och sedan blir det sovdags! 
Godnatt!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas