melindagustavsson

Dagen innan midsommar

Bilder från midsommar 2014♡

Hej!! Igår bakade jag en choklad och kokos kaka och sedan hann jag och mamma även ner på gymmet för att köra ett arm-pass. Annars så hade jag svårt att somna igår och väldigt lätt att vakna imorse haha. Vaknade flera gånger från klockan 5 tills klockan ringde vid 08.30. Så jobbigt att vakna när man får sova längre... 
Vid halv tio var jag iallafall på jobbet och trodde jag skulle få ett kassa-pass. Var lite nervös eftersom det skulle varit första gången i kassan helt själv och det är ju dagen innan midsommar idag. Men fick stå utanför Maxi vid jordgubbarna och sälja det. Gick väldigt bra! 

Mamma hämtade mig när jag slutade och gud vad min kropp gjorde ont då. Stått upp hela dagen + träningsvärk i både armar och ben. Inte att rekommendera haha. Har hunnit med en snabbtur till Erikslund med lillebror och pojkvän och sedan sällskapsspel med familjen och Niklas. 

Nu ligger jag och Niklas nyduschade med varsin tekopp i min säng. Han väntar på att jag blogga klart så vi kan slå på en film att mysa till. 
Imorgon är det midsommar och då blir det en familjelunch här och sedan har jag inga andra planer. Så vi får se vad jag gör imorgon. Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas