melindagustavsson

Sedan sist....

Heeeej! Sedan sist jag bloggade så har jag varit i Västerås för att införskaffa mig två nya sängbord och alla presenter blev också köpta då! På kvällen byggde jag ihop ett av borden (vilket tog mig ungefär 2 timmar hehe), sedan kom Niklas till mig och då umgicks jag bara med honom hela kvällen. 
På fredagen, alltså igår, var det skola hela dagen. Fick sluta tidigare för våran lärare så då åkte jag, Alva och Nickie till Arboga för att göra ett ärende och sedan tillbaka hem för att byta om, sminka sig och fixa lite annat. Åkte därefter och hämtade upp Alva, Nickie, Lisa och Alva för att sedan ta oss ut till Munktorp där det väntades fest för Emma och Ida! 
Hade en trevlig kväll, men drack ingenting eftersom jag skulle köra till Arboga på natten. Lämnade av två tjejer i Köping innan jag och Alva fortsatte mot Arboga. Lämnade av henne hos Alex innan jag fortsatte mot stan för att hämta upp Niklas. 
Vi släppte av hans kompis innan vi bestämde oss för att sova i Köping. 

Idag vaknade vi runt 11.30 och åkte mot Örebro runt 2 tiden för att gå runt på Marieberg och även möta upp Nathalie. Köpte 2 tröjor, även fast jag lovade mig själv att inte köpa något... men men det var rea så det får bli min ursäkt! 
Annars så har vi bara åkt runt lite, blev ett stopp hos Nathalie innan vi åkte till Niklas igen. 
Sitter just nu på Niklas säng, men ska väl hitta på något med honom så jag inte somnar. Ha det bra!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas