melindagustavsson

En mysig helg på landet

Hej på er!! Har inte haft någon tid till att blogga på hela helgen så nu får ni en liten sammanfattning om min helg. 

På fredagen hade jag sovmorgon till 14:10 då jag skrev klart skolarbeten och slöade framför youtube tills min sista och enda lektion startade. När jag sedan kom hem skulle jag och Niklas åka till stugan direkt, men blev lite fördröjt när min kusin Rickard kom med sin nyfödda son. Lite bebismys senare kom jag och Niklas iallafall iväg till stugan där vi hade det mysigt med vin, choklad, ost och kex. 

På lördagen gick vi inte upp för än lunchtid och lagade då mat till familjen som kom upp. Jag och Niklas låg sedan framför brasan tills vi var tvungna att åka hemåt då jag hade ett jobbpass. När jag sedan slutade vid 20 kom Niklas och hämtade mig så åkte vi hem till honom, men kvällen slutade dock med att vi sov i stugan en natt till. 

Idag åkte mamma och pappa ifrån stugan på morgonen och vi var kvar med Milou till eftermiddagen. Tog en promenad i det fina vädret och passade då på att knäppa lite kort. Vintern är så fin! 
Sen vi kom hem har jag och Niklas bara legat och slöat till julkalendern och tv:n. Har precis fikat med familjen och nu är vi tillbaka i soffan. Blir nog dock så att vi åker till Niklas och spenderar natten där. Hoppas ni haft en bra helg för det har jag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas