melindagustavsson

Friluftsdag

Imorse ringde alarmet klockan 06.00, men satte ett nytt på 06.30 istället men kunde inte somna om så låg mest och värmde mig mot Niklas. När det andra larmet ringde så hämtade jag Milou inne hos Kenny och sedan gick jag ut med honom. När jag kom tillbaka tog jag med en liten frukost in till mitt rum och gosade lite mer med pojkvännen innan vi fixade oss.
Innan skolan gick jag och cykelkompisarna till Hemköp för att köpa något att ha med oss till skogen senare. Hade två lektioner innan det var dags att ta oss till skogen, men innan det blev de en till runda inne på Hemköp.
Väl i skogen så gick jag tillsammans med Nickie, Alva och Alex och vi tog några stolpar för orgenteringen och gjorde tipspromenad. Innan jag åkte hemåt så följade jag med Nickie hem för att fika lite, hann dock inte vara kvar där så länge innan jag var tvungen att cykla hem för då kom Niklas hit.
Inte hänt så mycket mer idag, jag och Niklas kollade klart på ph-avsnitten vi missat och sedan lagade vi mat tillsammans med Kenny. Just nu ligger jag bredvid en snarkande kille i soffan och försöker lära mig några glosor inför spanska-testet imorgon.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas