melindagustavsson

EPIC by INR

Detta inlägg är kanske inte något som jag brukar skriva om. Men jag ska faktisk försöka mig på det. Det ska nämligen handla om badrum i serien EPIC by INR. 
INR är en sida för personliga badrum. Du kan hitta så otroligt många idéer och badrummen ser ut som något man bara kan drömma om. Några bilder från INR's sida ser du nedanför. 

Själva ordet EPIC, är en serie hos INR som riktar in sig hos de nordiska badrummen. 
Ett utdrag från deras sida så står det såhär om EPIC serien:
"EPIC är vår mest exklusiva duschserie. Här kombineras genuina material med ny teknik, och här har nära trettio års kunskap vad gäller design av duschglas mynnat ut i inget annat än total perfektion. Förutom ett helt säreget och närmast svävande helhetsintryck är det några saker som ger serien sin karaktär. Som det 10 millimeter tjocka glaset, det unika pivotgångjärnet och möjligheten att låta glasen gå från golv till tak, till exempel. Du har flera olika modeller att välja bland, och tack vare att de måttanpassas helt utifrån ditt badrum så lämnar EPIC också mycket åt både din kreativitet och dina inredningsmässiga ambitioner"

Blev verkligen kär i denna serie, speciellt de vita badrummen eftersom jag älskar ljusa och öppna badrum. Men när jag såg alla mörka och mystiska badrum i denna serie blev det nästan en delad åsikt om vilken som var bäst.


Varför skriver jag detta inlägg kanske ni undrar? 
Jo vi ska nämligen göra om ett av våra badrum här hemma och jag ville få lite inspiration till hur badrum kan se ut, då passar ju INR sida hur bra som helst! Jag älskar att hålla på med inredning så direkt något ska ändras här i hemmet är jag där först med mina idéer och tankar om hur vi ska göra. 
Fått en massa andra idéer hur vi kan göra för att få det snyggare badrummet tack vare EPIC by INR. 
Direktlänk till deras hemsida hittar ni HÄR

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas