melindagustavsson

Riktigt bra dag

Började dagen med att bli väckt av mamma vid nio. Vid tjugo i tio åkte vi upp för att möta Ebbas familj och sedan ner för att hämta Wihlma och Ella. Fick skjuts till en köpcenter i Fuengirola och var där till efter lunch ungefär. Lisa och Ella åkte hem därefter och då gick jag, Ebba och Wihlma mot stranden. Låg och solade ett tag innan det blev tråkigt så då gick vi till restaurangen och satte oss innan vi gick runt lite på gatan och kollade. Sååå fint är det där! Ebbas pappa kom och hämtade oss vid klockan fem och då duschade jag lite snabbt och böt om innan vi gick upp till Ebba där även Wihlmas familj kom. 

Vi började gå till en restaurang vid åtta, både magen och fötterna värkte då haha. Fick in maten runt nio och sedan satt vi kvar en timme innan vi gick hem igen. Jag kunde knappt få av mig skorna när jag kommit innanför dörren eftersom mina fötter gjorde så ont. Inte så smart att ha platta ballerioner när man gått ungefär hela dagen. Men men ligger just nu med fötterna högt i sängen och har några sociala på snapchat. 

Imorgon blir det stranden och jävlar ni vad jag ska pressa eftersom det är sista dagen.. Vill veeeerkligen inte hem, skulle kunna stanna här i några veckor till. Senare på eftermiddagen ska vi till vårt nya hus här och kolla hur renoveringen går osv. Ska bli kul att se. Annars blir det väl bara att börja packa och sånt imorgon. Hör av mig med mer bilder imorgon! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas