melindagustavsson

Krångel, krångelFlög som sagt till San Francisco inatt. Dock var det lite krångel på vägen. För det första fick vi vänta på flygplatsen i några timmar, sen blev planet försenat vilket inte var så bra eftersom vi mellanlandade i Dallas och där fick vi det bråttom. Hade ungefär 4 minuter att springa till gaten efter att ha åkt tåg till andra sidan av flygplatsen. Vi hann iallafall, och tur var väl de, annars hade vi fått spendera natten på flygplatsen. 
Sov ingenting på planet som varade i ungefär 3 och en halvtimme. Hade fin utsikt iallafall och bra musik i öronen hela vägen. Mitt sällskap sov dock. När vi kom till San Francisco så skulle vi hämta ut vår bil. Först fick vi en bil, som var för liten, så var tvungen att byta. När vi väl var ready to go så fungerade inte gps:en. Fick den att funka tillslut och då åkte vi iväg mot, vad vi trodde, hotellet. Körde lite fel på vägen, men kom iallafall fram till adressen som gps:en visade, som tydligen var fel adress. Humöret var inte på topp då man både var hungrig och trött eftersom man inte sovit någonting på hela natten. Vi hittade till hotellet efter ett tag och då fick vi äntligen vårt rum. Haha varför händer det alltid något sånt här oss?
Imorse gick vi iallafall och åt frukost på IHop, vilket är ett pannkaksställe. Suuupergott. Tyvärr hade jag inte med varken kameran eller mobilen dit så blev inga bilder till er. Annars idag så har vi gått runt lite vid båtarna osv. Sen skulle vi egentligen till Alcatraz idag, men tror ni inte det har blivit något fel där med? Jodå. Vi hade bokat 4 biljetter för jättelänge sen, men när vi kommer och ska hämta ut dom så finns det bara 2 för dom som jobbar där har råkat gjort något fel. Blev så att Kenny och pappa fick uppleva den attraktionen och jag och mamma fick gå tillbaka till hotellet och sola istället. Sitter just nu ute vid en brasa och väntar på att Kenny och pappa ska komma tillbaka så vi kan gå och äta. Ska avrunda och säga att jag bara kommer ha internet i lobbyn och att det är 9 timmars tidsskillnad här från Sverige, så kommer inte vara den lättaste att få tag i. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas