melindagustavsson

Shopping shopping

Idag ringde första alarmet vid halv 8, låg och halvsov tills nästa ringde klockan 8.00. Väckte då Niklas som vägra vakna, som vanligt. Låg iallafall kvar i sängen tills han skulle åka iväg och jag var tvungen att fixa mig inför jobbet. Cyklade snabbt som attan till jobbet, var för övrigt en väldigt tråkig dag på jobbet. Nästan inga kunder vilket jag inte hade ställt in mig på eftersom vädret var superfint trodde jag att fler Köpingsbor skulle våga sig ut till oss men icke. Jaja, fick sluta vid 10 över 3 för att jag skulle försöka hinna till mitt tåg som gick 15.16. Blev lite trångt med tid, men jag och min super-cykel hann. 
Mötte upp Nickie på tågstationen i Västerås och sedan gick vi mot hamnen där Alva var. Vi har bara gått runt i affärer och istället för mat, fikade vi istället (hehe) och där satt vi rätt så länge och prata om en massa saker. 
Tog tåget hem vid halv 7 nu på kvällen och har bara cyklat hem och satte mig direkt i sängen med datorn för att uppdatera er. Fick precis reda på att pojkvännen kommer hit och sover här ikväll så ska bara mysa med han hela kvällen.
Imorgon är det iallafall sista dagen på jobbet. Ääääntligen! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas