melindagustavsson

Morgonpigg och träning

Imorse vaknade jag vid klockan 10 och var superpigg. Men eftersom Niklas inte var lika pigg som mig så gick jag ner och gjorde frukost till mig och sedan gick jag till hans rum och åt den till avsnitt av Friends på datan. Jag satt och höll på med datorn tills klockan blev 13.30 då jag tyckte att sömntutan kunde gott och väl vakna. 
Umgicks iallafall med Niklas till halv 5 ungefär då min syster kom och hämtade mig. Bestämde mig för att sova hemma idag eftersom Niklas ändå kommer vara vaken hela natten och let's inse fakta, det kommer inte jag. 
När jag kom hem så bytte jag direkt om till träningskläder och väntade på att min syster skulle komma till oss så vi skulle gå och träna. Blev ett rygg och triceps pass idag. Känner verkligen att träningsvärken är given efter denna gång. 
Annars så har jag bara suttit framför tv:n med mamma och pappa hela kvällen och just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik från min Spotify. 
Tänkte försöka plugga lite körkort, men får se hur bra det går. Hjärnan känns helt seg så kommer säkert sluta upp med att jag glor på någon film tills jag somnar. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas