melindagustavsson

Senaste veckan

Veeet att jag inte bloggat något på en hel vecka, men inge roligt att blogga utan dator. 

Måndag: var i skolan och gick hem och pluggade på kvällen. 

Tisdag: skolan först hela dagen och sedan på kvällen kom Nickie över till mig så köpte vi Kina mat och kollade på serier. 

Onsdag: skola och gymmade och pluggade på kvällen.

Tosdag: Hade nationella i samhällskunskap och det gick helt okej faktiskt. Alva följde med mig hem och vi tände lite ljus och bäddade ner oss i min säng och kollade på tv. Sedan på kvällen mötte jag Alva, Nickie och Emma för att se filmen Bad Neighbors. Såå sevärd film!! 

Fredag: Hade nationella i samhällskunskap denna dag med och efter skolan åkte jag med mamma på lite ärenden. Fick även en ny klänning och två nya skor som mamma hade beställt till mig. Tyvärr så var skorna lite för små så måste nog skicka tillbaka dom :( På kvällen sen gick jag till Nickie för att fira henne och Lisa. Hade jättekul med en massa tjejer. Först fick vi supergod mat, vi skrattade en hel del och sedan gick vi till skolan för att spela lite fotboll haha. 

Lördag: Gick med pappa till balen för att kolla på min fina kusin som var där. Längtar såå mycket till jag får stå där! Träffade några kompisar där så hängde med dom tills jag gick hem med mamma. På kvällen gick jag och åt grekisk mat med mamma och pappa och sedan cyklade jag hem till en kompis och var där med en några härliga personer. Kom hem vid halv ett ungefär och somnade vid halv två.

Söndag: Vaknade idag vid kvart över tolv, hehe ops. Gick då upp och åt lite mat på balkongen och sedan låg jag och solade tills jag skrev till Nickie att jag kommer till henne istället. Har varit hos Nickie i några timmar nu och vi har legat ute och solat hela tiden. Nu måste jag gå ut till henne för nu skrev hon till mig att jag skulle komma ut från hennes rum där jag lånat hennes dator till att skriva detta inlägg. Ikväll ska jag gymma och sedan är det skolan imorgon! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas