melindagustavsson

Jag får förhoppningsvis tillbaka min dator imorgon och då kommer jag blogga om Italien och visa er en massa bilder.
Har iallafall haft en långhelg nu eftersom det var nationaldagen i fredags. På torsdagskvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. På fredagen var jag hemma hela dagen tills jag mötte Hulda för att sedan gå till en kompis för lite partajjjj. Sov nästan ingenting den natten så gissa om jag var trött på lördagsmorgonen. När alla killarna hade åkt hem så stannade jag kvar en liten stund och sov med några brudar. Jag och Hulda tog sällskap hem och när jag kom hem snackade jag först lite med Nickie i telefon och sedan gick jag och mamma till Hemköp för att handla glass. Resten av kvällen var jag hemma och kollade på favvofilmen innan jag somnade ganska så tidigt.
Idag har jag varit till tuna park med familjen och bästavännen. Sedan åkte vi till Slagsta glass en liten stund. Senare ikväll ska jag först träna själv och sedan ska jag hjälpa till på gymmet för att träna något innebandylag. Får se hur det går asså.
Har sovmorgon imorgon och även klasskampen är imorgon. På tisdag är det lärarmiddagen, onsdags är det klassdag och på torsdag avslutning. Kommer bli en bra vecka!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas