melindagustavsson

ATM

tjugoåttonde juni

Lånade Alvas kamera lite snabbt och tog dessa bilder så får ni se hur jag ser ut nu för tiden haha. Känns som om jag aldrig bloggar så slänger in ett litet inlägg snabbt innan jag åka till Frida med Alva och Nickie så får vi se vad vi hittar på. Ha det bra!!

Soleo's

Midsommar -14

Hade en riktigt rolig kväll igår då det var partaj som stod på schemat. Klänningen jag hade på mig köpte jag i Italien på Bershka om jag inte minns helt fel och kransen gjorde jag helt själv! Så stolt, trodde den skulle bli helt åt pipsvängen men den blev faktiskt riktigt fin, enligt mig då haha.  

☀☀☀

Några bilder på hur jag såg ut för en vecka sedan då det var avslutning i skolan. Bilderna är tagna av Alva

Västanhed

Några bilder från dagen/kvällen i min sommarstuga med Hulda. Hade det supermys hela dagen och hela natten med mycket skratt, prat och mycket mat haha. När vi kom hem tog vi en lite tripp in på några affärer på stan och sedan tog vi moppen till Alva för att vara där med dom andra tjejerna.
Jag kom hem för en halvtimme sen ungefär och har precis kommit ur duschen och planerar lite inför imorgon då det är midsommar!

Morgonbild

Vaknade precis och ska snart börja packa väskan för idag åker jag och Hulda till min sommarstuga för att vara där hela dagen och även spendera natten där. Så myyys!

Sammanfattning av dagen

Var i min sommarstuga och solade hela dagen. Åkte till Alva när jag kom hem och hade picknick med henne och Frida senare. Väldigt mysig dag.

Avslutning -14

Gick alltså ur grundskolan igår vilket känns helt sjuuuukt. Kommer lämna bästa klassen för att börja i en ny på en ny skola.
Vi var iallafall i kyrkan först och där fick jag veta att jag tydligen skulle säga hålla något litet tal inför hela kyrkan för jag är kamratstödjare. Stod där uppe och hade inte en aning om vad jag skulle säga så jag fick improvisera lite hehe. Alla nior gick tillbaka till skolan för att vara med sin klass för sista gången. Där kollade vi på gamla bilder från hela våran skolgång på Karlbergsskolan, fick tårta och fick våra betyg. Tror nästan alla tjejer i klassen började tjura och sprang runt och kramade alla.
Var hos min kusin på eftermiddagen för hon tagit studenten. Grattis Matilda!
Senare på kvällen åkte jag till Jonathan för att umgås med lite folk. Åkte hem rätt så tidigt för mådde inte så jättebra och var ganska trött.
Innan jag avslutar detta inlägg så ska jag bara säga att jag kommer få min dator i augusti troligtvist. Jättesur över det eftersom dom lovat mig den för två veckor sen. Kommer uppdatera er om jag gör något speciellt eller om jag lånar någon kompis dator. Ni får ha en bra sommar!

Lärarmiddagen -14

Bilderna är från Hulda, Alva och Ebba för tog själv knappt några kort.

Jag får förhoppningsvis tillbaka min dator imorgon och då kommer jag blogga om Italien och visa er en massa bilder.
Har iallafall haft en långhelg nu eftersom det var nationaldagen i fredags. På torsdagskvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. På fredagen var jag hemma hela dagen tills jag mötte Hulda för att sedan gå till en kompis för lite partajjjj. Sov nästan ingenting den natten så gissa om jag var trött på lördagsmorgonen. När alla killarna hade åkt hem så stannade jag kvar en liten stund och sov med några brudar. Jag och Hulda tog sällskap hem och när jag kom hem snackade jag först lite med Nickie i telefon och sedan gick jag och mamma till Hemköp för att handla glass. Resten av kvällen var jag hemma och kollade på favvofilmen innan jag somnade ganska så tidigt.
Idag har jag varit till tuna park med familjen och bästavännen. Sedan åkte vi till Slagsta glass en liten stund. Senare ikväll ska jag först träna själv och sedan ska jag hjälpa till på gymmet för att träna något innebandylag. Får se hur det går asså.
Har sovmorgon imorgon och även klasskampen är imorgon. På tisdag är det lärarmiddagen, onsdags är det klassdag och på torsdag avslutning. Kommer bli en bra vecka!

Snabba outfitbilder

Denna supersköna tröja är köpt på Lager 157 för bara 150:-

Upp