melindagustavsson

Golden nails

Blev lite ändrade planer idag, men Lisa kom till mig vid ett och sen vid två gick vi ner till en nagelsalong på stan och fixade våra naglar. Jag ville ha guldiga glitter naglar så dom ska passa med min klänning jag ska ha på mig imorgon, och detta blev resultatet. Tycker dom är suuuperfina! :-D

Vid halv fyra kom Alva och hämtade mig så åkte vi och hennes lillasyster till stationen och tog tåget mot Arboga. Hennes mamma hämtade upp oss där och sen åkte vi till ö&b i försök att hitta lite nyårssaker. Fick med oss en del iallafall! Åkte sedan till netto men dom hade inget alls så då skjutsade dom hem mig. Väl hemma så åt jag mat och sedan skjutsade mamma mig till Nickie så jag kunde hämta upp mitt paket. Ni kommer få se vad det var i paketet lite senare, i'm so happy! 

Just nu ligger jag i sängen med kartonger, nyårsdekorationer, papper och min kamera runt mig. Ska strax plocka undan lite saker, men liggandes i sängen blir jag nog hela kvällen. Men det kan ju va skönt ändå! Ha en bra kväll alla ni!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas