melindagustavsson

Ã…ret 2014 sammanfattning

Januari

Mysig månad då det var min födelsedag, myste med bästavännerna massor, var i säfsen. Jag kommer bara ihåg bra minnen från januari! 

Februari

Februari var en bra blogg månad nu när jag kollar tillbaka, tog en massa kort och hade superkul med mina vänner. Några fester och även en massa myskvällar. Jag och Nickie gjorde även iordning frukten på bilden och den bilden har spridit sig över internetet nu så är fett stolt haha. 

Mars

Började månaden med att gå på Avicii, vill uppleva igen!! Var även här några fester och många myskvällar. Kommer annars ihåg att det var rätt så varmt väder, så varmt att jag låg i bikini på min lilla balkong och försökte få färg haha. 

April

Var i spanien, det var påsk, mådde allmänt superbra, umgicks mycket med mina vänner och råkade ut för olycka med pappa på motorcykeln. Som tur gick det bra och hade så fina vänner som brydde sig men denna månad var annars superhärlig!

Maj

Det var spex i skolan, var på Gotland över valborg och åkte på klassresa till Italien i slutet av månaden. Det var verkligen sååå himla kul att vi kom iväg utomlands tillsammans eftersom vi pratat om det ända sen vi började på Kabbe. Har så många roliga minnen därifrån!! Världsbäst!

Juni

Juni var en sjukt bra månad, såklart hade den vissa nergångar men det mesta var suuuuper!! Det var lärarmiddagen för det första, sen skolavslutning och herregud vad jag saknar den tiden. Firade även midsommar med vänner, hade några picknickar, jag och Hulda "bodde" i min stuga över en natt och mycket mer skojsigt! 

Juli

Tillbringade väldigt mycket tid med familjen denna månad. Åkte först till Göteborg över en helg med familjen, var rätt så mycket uppe i min stuga och badade och solade. Åkte även till Spanien denna månad. 

Augusti

Denna månad var både asbra, men samtidigt jättedålig. Kräftskiva, tjejkvällar, badade sista dagarna på sommarlovet, började första året på gymnastiumet, var så spänd haha. 

September

Detta var nog den månaden då jag åt mest onyttigt när jag tänker tillbaka. Annars så var det plugg, mys med vänner och familj, promenader, bowling med klassen och lite allmänt roliga saker. Tyckte faktiskt om denna månad för det hände så mycket roligt i mitt liv, dock har jag ett dåligt minne som jag fortfaranade inte kommit över och kommer nog aldrig göra de, men det roliga överväger ändå det negativa. 

Oktober

Oktober månaden bestod av pluggpluggplugg, fester, familjemys och USA-resan med mamma. Denna månad var faktiskt sjukt bra, det bästa måste ju ha varit USA! Den resan gick över i början av november också. 

November

Umgicks mycket med mina vänner denna månad. Var i tingshuset med klassen, lillebror fyllde 15 år och sen var det fest också. Men en rolig månad trots att vädret sög ungefär hela månaden. 

December

Nu är vi framme i månaden som vi är i just nu. Denna månad har haft sina ner- och uppgångar. Men har spenderat mycket tid med familj och släkt, men även hunnit med lite plugg, träning och kompisar. Imorgon är det julafton, ungefär en veckan kvar till nyår och ungefär två veckor kvar tills jag fyller 17 år. Heeelt sjukt var snabbt tiden går!

2014 har inte direkt varit det bästa året för mig, såklart har det varit några saker som jag är så sjukt glad över att fått upplevt, men det har ändå inte varit ett så bra år. Börjat inse vilka som egentligen är ens äkta vänner, förlorat familjemedlemar, rest mycket, festat och tillbringat tid med mina vänner. Men jag kan inte mer än att hoppas att 2015 blir bättre och att det blir det bästa året nånsin! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas