melindagustavsson

Dagens

Försov mig lite imorse, så hade en liten stressmorgon. När man väl kommer till skolan så får man veta att vi har inställd idrott som då var första lektion. Jag och några tjejer är hemma hos mig just nu, våran lektion börjar om lite mer än en timme. 

Efter skolan har jag inga planer, så får väl se om de dyker upp något roligt. Ha en bra fredag!

gymmet

Nu har jag precis kört ett rump-pass med Hulda. Riktigt skönt att börja komma igång med träningen igen efter sommaren.

Todays

Har tagit lite outfit bilder med min finaste denna eftermiddag. Tog även en tripp till Vinyl och införskaffade mig ett par nya jeans, vita!! Som jag letat alltså. Lite senare går jag ner och kör ett gympass med några tjejer. 

Dagens detaljer

Hjärtis

sur tjej

Har suttit hela kvällen nu och raderat en maaaassa bilder. Min dator är helt full så den var så sjukt seg. Lyckades radera 3112 bilder, fast överförde dom på en hårddisk först. Men känner mig väldigt stolt eftersom jag och teknologi inte funkar så bra tillsammans hehe. Fast aa nu har ALLA mina bilder raderats från iPhoto... hade inte sparat alla på hårddisken, åååh visste att nåt skulle bli fel.. 

Jaja, nu tänkte jag överföra bilderna från kameran som jag och Hulda tog idag och sen lägga mig och lyssna lite på musik och försöka bli av med mitt arga humör.. 

tjugofemte september

Började skolan med att få A på kartläxan, woop. Efter skolan hängde jag med till Hemköp för att hjälpa Hulda handla typ. Vi gick hem till mig efter och prova en massa outfits. Vi gick ut och tog lite kort, men dom kommer upp imorgon. Bilden över är dock inte från idag. Åh, saknar värmen då man kunde ha shorts :-( 

Nu ska jag på utvecklings samtal. Senare ikväll har jag inget inplanerat så blir nog en hemma kväll med familjen. 

Saknar min baby

Detta är verkligen världens bästaste tjej. Hon får mig alltid på så bra humör och har alltid lika kul med henne. Loveu♥

My kind of love

Sitter just nu på elevens val så passar på att blogga lite. Skoldagen har gått bra hittills osv. Slutar om en kvart ungefär så de är la skönt. Efter skolan följer jag med Nickie hem med Alva och sen tror jag Fridis också kommer. Vi ska väl försöka planera lite till helgen och sen plugga, hörs senare!

tjugofjärde september

Godmorgon! Idag ser jag ut så här som på bilden. Ska strax åka iväg till skolan, pusspuss

Hulda

Efter skolan följde Hulda med mig hem. Vi bakade kladdkaka och åt upp nästan hela, inte ens förvånad. Ligger en väldigt charmig video på mig på Huldas instagra, bjuuuuder. Efter vi hade kastat i oss kladdkakan rullade vi in till min säng. Nu ligger vi här och ska snart börja göra kvällsmat. 

Fråga oss massor på ask också. MELINDAS ASK   HULDAS ASK

tjugotredje september

Hejsaaan! Hade en sån lust att låtsas vars sjuk imorse och vara hemma och gosa hela dagen, men nejnej gick till skolan iaf.
Väntar just nu på att ha engelska och sen har vi spanska, tagga läxförhör.. Efter skolan har jag inga planer så får se om nåt roligt händer.

på tåget

Godkväll! Sitter på tåget hem mot Köping just nu. Ville verkligen inte lämna mina finaste i Borås, men var ju illa tvungen.
Har nyss tryckt i mig en efterlängtad subway macka. Ska hugga in på kakan som man får med. Kommer hem vid 9 till Köping, var sociala så jag inte dör av tråkhet haha.

I hope one day I can be the one you want

Godmorgon! Vaknade vid 9 imorse. Ligger just nu i sängen och pluggar spanska och so.
Lite senare ska vi ha en fotodag, fuuun. Sen ikväll åker jag och Alva hem:( Ha en bra söndag gott folk