melindagustavsson

Outfit

tjugoförsta november

Hade "inställd" sista lektion så fick sluta en timme tidigare än vanligt. Har gosat lite med Milou sen jag kom hem och nu tänkte jag slå på avsnitt av 90210 (börjar bli en vana), öva lite på kartan som vi har på måndag och börja packa tills imorgon. 

Mys tid

Tog en promenad med Hulda och Milou efter skolan och sedan gick jag upp och värmde mig. Tände precis några ljus, dom på bilden och sen mitt älskade doftljus såklart, ska virra in mig i en filt och sedan låta avsnitten av 90210 gå. Ha en bra onsdag.

tjugonde november

Magen gör ont, huvudvärk, fick en svimattack imorse, får pms på allt och alla. Så känner jag just nu. Har SO nu och vill bara att tiden ska gå fortare. Slutar tre idag och har inte direkt nå roliga lektioner. Tur att de är god mat idag annars hade jag nog inte klarat mig haha. Ska jobba de senaste fem minuterna om mitt land och sen springa allt jag har till matsalen, de är min plan just nu. Hörs senare när jag kommit hem.

Idag är de bara tre veckor kvar tills jag åker till paradiset. Om bara tiden gick lite fortare, vill komma bort från Köping ett tag.

cozy cozy

Those three little things

3 saker jag älskar:

Min familj

Mina vänner

Choklad

3 saker som finns på min before-I-die lista:

Ha en walk-in-closet

Ha barn

Kyssa någon jag älskar i regnet

3 saker jag ser fram emot:

Avicii's konsert 

Thailand

Födelsedag

3 ord som beskriver mig:

Glad

Blyg

Gosig


3 saker jag saknar nu:

Maja och Ida

Att vara brun

Vara kär

3 saker jag vill ha nu:

Pojkvän

Glass

Victoria Secret kropp

nittonde november

Blev hemma denna dag. Vaknade imorse vid sju och kände att magen inte var som den ska riktigt. Efter ett tag så somnade jag om och har vaknat lite till och från men gick iallafall upp vid elva för att röra lite på mig. Nu ligger jag nerbäddad igen och ska strax börja öva på engelska glosorna som vi tydligen har på torsdag. Ska även ge kartan ett nytt försök. Bloggar senare igen.

#overthinking

Medans min familj gick på bio denna kväll, så gick jag på långpromenad med Milou runt hela Köping kändes de som. När jag kom hem låg jag och myste lite med Milou, eller som jag kallar han min pojkvän, och kollade på serie. Har även snapat med My hela kvällen. Åh så jag saknar henne!! Nu ska jag försöka sluta tänka så mycket på allt här i livet och somna. Nattinatti!

Bästa du

Efter skolan följde Hulda med mig hem. När Alva kom så gick vi ut och tog lite kort, plus ut på en promenad med Milou. Just nu ligger jag och Hulda i sängen och snapar med folk, kolla min instagram (melindaagustavsson) så fattar ni varför:-* 

Tre wanties från dmretro

HÄR / HÄR / HÄR

Bästa vänner

Har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med Hulda och Nickie. Vi dansade, skrattade, provade bikinis, var "utomlands", snapchatade, om vi ska ta de här kort. Har precis kommit ut från duschen och ska ta en alvedon mot min mensvärk, äta lite choklad och slå på avsnittet av solsidan som jag missade denna kväll. Godnatt.

sjuttonde november

Vaknade vid halv tio då min mobil lät för jag fick ett antal snaps. Gick inte upp för än tolv. Har inte gjort ett skit sen dess. Ska strax äta, sen kanske träffa Hulda. Ikväll ska jag träna iallafall, de behövs. Ha en bra söndag. 

Ben&Jerry

Örebro

Två bilder från idag.

Pappa väckte mig imorse vid tio tiden, fixade mig och sedan följde jag med han till Örebro. Han skulle dit för att köpa kosttillsskott och sånt till gymet och sedan gick vi in i lite butiker. Fick en sån himla mensvärk så orkade knappt kolla på några kläder, fick med mig ett par mjukisbyxor och ett mobilskal iallafall. Kom hem vid fyra tiden och då låg jag i sängen och vilade magen. Gick ner till Hemköp med pappa och Milou och köpte dricka och ben&jerry till senare. 

Nu ligger jag i sängen och funderar om jag är gravid. Är ganska orimligt eftersom jag är oskuld men min mage ser ut som om jag är i tredje månaden typ. haha. Har precis varit ute på en prommenad med Milou också. Nu ska jag slå på några avsnitt av 90210 och sen kolla film hela kvällen. Om någon gullig själ ville snapa eller kika med mig så kör påååå. 

femtonde november

Skolan gick rätt så snabbt idag. Somnade nästan på alla lektioner så känns bra att de är helg nu haha. Hulda följde med mig hem efter skolan, hon håller just nu på att prova mina kläder som jag rensade ut igår. Sen måste vi plugga lite matte för vi hade annat för oss på mattelektionen. Ikväll kommer några tjejer hit för mys framför idol och fotbollen.